Cu un respect profund pentru publicul lor, baietii de la Directia 5 continua traditia de a merge in orasele in care sunt baze mari de fani pentru a prezenta live piesele unui nou album.

In mai putin de doua saptamani, din 9 februarie, Directia 5 porneste intr-un turneu de promovare al noului album ”In Culori” cu concerte in 14 orase care acopera intreaga tara.

Pe 2 martie, la ora 19.30 Directia 5 ajunge la Casa de Cultura a Sindicatelor cu showul care prezinta noul lor album. Pretul biletelor incepe de la  70 ron.

Albumul ”In Culori” a fost prezentat pentru prima data in noiembrie anul trecut, intr-un spectacol eveniment la Teatrul National, iar acum show-ul merge cu toate piesele noi, dar si multe dintre super hiturile Directia 5 in orasele unde sunt cei mai mari fani ai trupei.

Marian Ionescu si colegii sai promit sa va coloreze cel putin o seara din acest sfarsit de iarna si inceput de primavara si cu marile hit-uri Directia 5 “Iti multumesc”, „Dacă ai ști“, ”Ești stilul meu”, ”Am nevoie de tine”, „Ce mai faci“, „Forever Love“ si sa va ofere cadrul pentru o seara romantica alaturi de persoana cea mai draga voua.

Noul Turneu Directia 5 continuta dupa Suceava cu Baia Mare – 4 martie, Cluj Napoca – 7 Martie, Oradea – 8 martie, Tg Mures -22 Martie.

Biletele se gasesc pe iabilet.ro si la casele de bilete a salii de spectacol.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava