Concert pascal
MOPAN Suceava

James Arthur a mărturisit că noul său album l-a ajutat să depășească traumele trecutului și să facă față problemelor mintale pe care le are.

În urmă cu câteva luni, starul povestea că a trecut cu bine peste perioada de izolare, impusă de pandemia de SARS-COV-2, și peste „frica de a muri tânăr”, făcând CBT ( Cognitive-Behavioral Therapy) – o metodă relativ nouă de tratare a depresiei, care include tehnici cognitive și comportamentale – și scriind multă muzică pentru noul său album. Autorul hit-ului ‘Lasting Love’, care se luptă cu anxietatea și cu depresia, a spus pentru London Evening Standard, potrivit contactmusic.com: „Am început în perioada de izolare – eram sedentar. Am probleme mari cu anxietatea – mereu m-am temut că voi muri tânăr. Începusem, la un moment dat, să mă simt foarte rău, de aceea am început să fac CBT. Apoi m-am reapucat de muzică. Am scris 52 de piese – m-a ajutat acest lucru să trec peste.”

James a spus despre noul album, conform ContactMusic: „Vorbește, cumva, despre mine, despre cum am luptat cu sănătatea mea mintală, cu traumele din copilărie. Sunt puțin plictisit să tot vorbesc despre asta. Dar, în ceea ce privește acest nou disc, parcă a fost diferit totul. De cum m-am apucat de el, mi-am dat seama că va fi un album profund. Ca mulți alți artiști în timpul pandemiei, am fost forțat să mă concentrez asupra muzicii. Cred că mulți dintre artiști s-au bucurat de faptul că nu aveau programat un concert, ori o apariție televizată, ori orice altceva. Cu siguranță, în ceea ce mă privește, mi s-a părut un lux să mă pot ocupa de mine și de muzică și de procesarea tuturor lucrurilor ce mi s-au întâmplat în ultimii opt ani de când am câștigat ‘X Factor’.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava