Hora Bucovinai 2019

Membrii trupei Metallica au dezvăluit într-un interviu recent că noul lor album, ‘Hardwired To Self Destruct’, a fost inspirat de moartea cântăreţei Amy Winehouse şi de documentarul ‘Amy’, care prezintă viaţa regretatei artiste, potrivit contactmusic.com.

Noul disc al celebrei trupei, intitulat ‘Hardwired… To Self-Destruct’, este primul lansat în opt ani şi conţine o melodie, numită ‘Moth Into Fame’, care spune povestea unui star pop care a dispărut fulgerător, iar grupul a mărturisit că documentarul ‘Amy’ le-a oferit inspiraţie pentru a scrie piesa.

Cântăreţul James Hetfield, în vârstă de 53 de ani, a explicat, potrivit contactmusic.com: „Filmul care prezintă viaţa lui Amy Winehouse m-a inspirat să scriu acel cântec. Este un film trist. Faima poate fi întunecată, un drog periculos. Fiecare vrea o bucăţică din tine. Îţi schimbă total percepţia asupra lumii.”

Dar, deşi majoritatea pieselor sunt inspirate de viaţa interpretei hitului ‘Valerie’, care a murit din cauza unei supradoze în 2011, trupa, care a luat naştere în 1981, înţelege cum trebuie dusă bătălia împotriva celebrităţii. James a adăugat: „Faima m-a urmărit încă de când s-a format trupa. Este ca o cutie a Pandorei, deseori te face să îţi pui întrebarea: ‘Ei bine, cum fac să nu mai fiu faimos?'”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava