Concert pascal
MOPAN Suceava

Membrii trupei Metallica au dezvăluit într-un interviu recent că noul lor album, ‘Hardwired To Self Destruct’, a fost inspirat de moartea cântăreţei Amy Winehouse şi de documentarul ‘Amy’, care prezintă viaţa regretatei artiste, potrivit contactmusic.com.

Noul disc al celebrei trupei, intitulat ‘Hardwired… To Self-Destruct’, este primul lansat în opt ani şi conţine o melodie, numită ‘Moth Into Fame’, care spune povestea unui star pop care a dispărut fulgerător, iar grupul a mărturisit că documentarul ‘Amy’ le-a oferit inspiraţie pentru a scrie piesa.

Cântăreţul James Hetfield, în vârstă de 53 de ani, a explicat, potrivit contactmusic.com: „Filmul care prezintă viaţa lui Amy Winehouse m-a inspirat să scriu acel cântec. Este un film trist. Faima poate fi întunecată, un drog periculos. Fiecare vrea o bucăţică din tine. Îţi schimbă total percepţia asupra lumii.”

Dar, deşi majoritatea pieselor sunt inspirate de viaţa interpretei hitului ‘Valerie’, care a murit din cauza unei supradoze în 2011, trupa, care a luat naştere în 1981, înţelege cum trebuie dusă bătălia împotriva celebrităţii. James a adăugat: „Faima m-a urmărit încă de când s-a format trupa. Este ca o cutie a Pandorei, deseori te face să îţi pui întrebarea: ‘Ei bine, cum fac să nu mai fiu faimos?'”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava