• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.
Galerie foto64 poze în acest set

Noul cămin cultural al comunei Mitocu Dragomirnei a fost inaugurat duminică în prezența a sute de oameni. Îmbrăcați în straie de sărbătoare pentru că duminică a fost și hramul comunei, sătenii au asistat la o slujbă de sfințire a noului obiectiv oficiată de un sobor de preoți din localitate iar în final la un spectacol oferit de Aurel Tămaș și formația sa, spectacol sponsorizat de deputatul PDL de Suceava, Ioan Bălan. De altfel, așa cum a declarat primarul comunei Mitocu Dragomirnei, Dănuț Solcan, fără implicarea directă a deputatului Ioan Bălan noul cămin cultural nu s-ar fi putut realiza. Primarul a ținut să-i mulțumească pentru sprijinul acordat deputatului democrat liberal dar și fostului președinte al Consiliului Județean, actualul senator PDL Gheorghe Flutur, alături de care a tăiat panglica la noua investiție. ”După patru ani de muncă am reușit să finalizăm această investiție. Locuitorii comunei se pot bucura de un spațiu adecvat dotat cu utilitățile necesare, cu instalație de sonorizare dintre cele mai performante, instrumente muzicale și costume populare. Fac apel la dumneavoastră să mă ajutați să reaprindem scânteia activității culturale în comuna noastră. Îmi pare rău că nu este aici și președintele Consiliului Județean. Aș fi vrut ca în numele locuitorilor să-l rog să țină cont că oamenii merită și ei instalații de apă și canalizare, să aibă încă o grădiniță, instalații de iluminat extinse și să aibă modernizat drumul Ițcani-Mihoveni”, a spus primarul Solcanu.

Bălan: ”Municipiul Suceava nu are o clădire de calitatea și mărimea acesteia”

Deputatul PDL Ioan Bălan a felicitat autoritățile locale pentru realizarea noului cămin cultural subliniind că municipiul Suceava nu are o astfel de investiție. ”Urez pentru început un sincer ”la mulți ani” tuturor doamnelor și domnișoarelor care poartă numele Maria. Țin să le mulțumesc preoților care azi ne-au uns sufletul cu o slujbă frumoasă. Îi salut pe primarul comunei Adâncata, pe colegii mei, pe Brândușel Nichitean (nr. consilier județean PNL, de loc din Mitocu Dragomirnei). Suntem bucuroși că avem un eveniment de excepție inaugurarea căminului cultural care ar trebui să se numească de fapt Casă de Cultură. Vă spun că municipiul Suceava nu are o clădire de calitatea și mărimea acesteia și cred că e un lucru cu care cei din Mitoc trebuie să se mândrească. Trebuie să-i fiți recunoscători primarului, fostului și actualului viceprimar”, a spus Bălan.

Investiția a costat aproape 2 milioane de lei

Președintele PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, i-a felicitat la rându-i pe cei din Mitoc pentru casă nouă și le-a transmis să folosească acest cămin cultural pentru a renaște folclorul și tradițiile. ”Vă felicit pentru casă nouă. Aici nu e cămin cultural e Casă de Cultură o construcție modernă pe care o meritați. Vă doresc să folosiți acest cămin cultural și la nunți și la botezuri și la ședințe în care să primiți vești bune dar să-l folosiți și la renașterea folclorului și a tradițiilor în Bucovina”, a spus Flutur. Trebuie spus că investiția a costat 1,96 de milioane de lei bani de la bugetul local și de la bugetul Consiliului Județean. Pe lângă această sumă s-au mai cheltuit alte 178.000 de lei pentru dotarea căminului cultural bani europeni atrași pe măsura 322. Căminul cultural dispune de o capacitate de 298 de locuri pe scaune și 100 în picioare.

Noul cămin din Mitocu Dragomirnei, inaugurat în prezența a sute de oameni, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava