Comenzi MOPAN Suceava
Lume, lume.. hai la targ

Noul dispensar din satul Băișești, comuna Cornu Luncii, va fi inaugurat la începutul lunii octombrie în timp ce dispensarul din satul Sasca Mare va intra în proces de modernizare și dotare cu echipamente performante, a anunțat primarul Gheorghe Fron. El a declarat că a făcut deja demersuri pentru angajarea a doi asistenți medicali pentru cele două dispensare precizând că asistența medicală va fi asigurată non stop.

”Am făcut demersurile pentru angajarea a doi asistenți medicali comunitari care să asigure asistența medicală 24 de ore din 24 la dispensarul din Sasca Mare care va acoperi satele Sasca Mare, Șinca și Păiseni și la dispensarul din Băișești care va acoperi satele Băișești și Brăiești. Rămâne Cornu Luncii unde avem un post care va acoperi satele Cornu Luncii, Dumbrava, Sasca Nouă și Sasca Mică. Medicii de familie vor avea program și la aceste două dispensare”, a declarat Fron. El a ținut să sublinieze că dispensarul de la Băișești era absolut necesar, în condițiile în care acesta este cel mai mare sat din Cornu Luncii, cu aproximativ 1.700 de locuitori. Investiția a costat aproximativ 1,4 milioane de lei, finanțarea fiind asigurată prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

Noul dispensar din Băișești-Cornu Luncii aproape de inaugurare. Dispensarul din Sasca Mare intră în modernizare, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava