Concert pascal
MOPAN Suceava

Anda Adam (41 de ani) simte din nou fiorii dragostei, dar nu lângă soțul său, ci lângă noul iubit. Afaceristul din Cluj pare îndrăgostit-lulea de cântăreață, așa că, după ce a dat în vileag relația lor secretă, postând poze cu ei în timp ce se sărutau la piscină, acesta a mai făcut un gest pentru cântăreață, potrivit click.ro.

Anda Adam și afaceristul misterios din Cluj nu-și mai ascund povestea nebună de iubire! Deși cântăreața nu a anuțat încă divorțul de soțul ei, Sorin Andrei Nicolescu, cei doi îndrăgostiți nu se mai feresc, ba mai mult, afaceristul din Cluj a făcut un nou gest menit să arate lumii întregi dragostea lui față de cântăreață. Acesta și-a tatuat inițialele numelor lor pe încheietura mâinii. Bărbatul a postat pe contul de Instagram o fotografie cu tatuajul, da și alta cu el și Anda Adam, în timp ce se sărutau pasional în piscină. Cântăreața a apreciat imediat cele două fotografii.

Între timp, soțul Sorin Andrei Niculescu și-a sărbătorit cei 37 de ani în vacanța exotică pe care o petrece împreună cu fiica lor, Eveline (5 ani). Anda Adam nu a făcut încă public divorțul de soțul său, Sorin Andrei. Bărbatul însă nu a mai rezistat și a recunoscut că cei doi nu mai sunt împreună de o bună perioadă de timp, iar Anda este liberă să facă ce vrea, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/noul-iubit-al-andei-adam-si-facut-tatuajul-dragostei-are-pe-brat-initialele-lor

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava