Concert pascal
MOPAN Suceava

Fostul comisar european pentru agricultură, Dacian Cioloş, a fost nominalizat astăzi pentru funcţia de premier al României de către preşedintele Klaus Iohannis. Şeful statului a spus că pentru această funcţie este nevoie de o persoană integră, curată, care nu a fost implicată în scandaluri. Dacian Cioloş şi-a început activitatea în Guvern în anul 2005. Ministrul agriculturii din acel moment, Gheorghe Flutur a fost cel care l-a adus pe Dacian Cioloş în funcţia de consilier al său. Din 2005 şi până în 2007, Dacian Cioloş a fost şi reprezentant al Ministerului în Comitetul Special Agricol al Consiliului Uniunii Europene.

De asemena, în perioada 2010 – 2014, Dacian Cioloş a fost comisar european pentru agricultură. În perioada în care a ocupat această funcţie, Cioloş a reuşit să sprijine România prin alocarea de fonduri europene pentru localităţile afectate de inundaţii, de sume importante beneficiind inclusiv judeţul Suceava. De asemenea, el a fost cel care a sprijinit organizarea Zilei Bucovinei în Parlamentul European, fiind alături de fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava la acest eveniment de promovare al judeţului Suceava. „Ziua Bucovinei” în Parlamentul European a avut loc în luna aprilie 2010.

După nominalizarea de astăzi, Dacian Cioloş s-a prezentat la sediul Guvernului, el având la dispoziţie o perioadă de 10 zile în care să întocmească viitorul program de guvernare, precum şi lista cu viitorii miniştri ai Guvernului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava