Concert pascal
MOPAN Suceava

Medicul veterinar rădăuţean Octavian Ilisoi este noul şef al Direcţiei Sanitar-Veterinare Suceava. El a fost numit în funcţie cu titlu interimar până pe 31 decembrie 2012 printr-un ordin emis de conducerea Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinare. Octavian Ilisoi şi-a preluat postul, luni dimineaţă, în prezenţa prefectului Florin Sinescu, care a dat citire ordinului de numire în funcţie, a subprefectului Constantin Harasim, a vicepreşedintelui Consiliului Judeţean, liderul liberalilor suceveni, Alexandru Băişanu şi a angajaţilor Direcţiei Sanitar Veterinare. «Începând cu data de azi sunteţi în funcţia publică de director executiv al DSV. Nu e nici un moment de bucurie nici de tristeţe este un pas normal. Lucrurile se schimbă au o anumită dinamică şi de aceea cred eu important este să punem lucrurile să meargă înainte cât mai operativ. Vă urez succes”, a declarat prefectul Florin Sinescu.

Ilisoi: “Voi încerca să fiu drept şi corect în activitatea pe care o voi desfăşura”
Noul şef al veterinarilor suceveni are 35 de ani şi vine din sistemul privat. Prin grupul său de firme deţine lanţuri de farmacii şi clinici veterinare în toată zona Moldovei precum şi un depozit de medicamente veterinare.  În cei 11 ani de activitate a lucrat şi la stat tip de cinci ani de zile ca inspector la Autoritatea Hipică Naţională acolo unde susţine că a acumulat experienţă profesională. “Îmi face o mare plăcere să lucrez alături de domniile voastre. Voi fi alături de voi voi încerca să vă ascult toate păsurile şi nevoile şi voi încerca să fiu drept şi corect în activitatea pe care o voi desfăşura. Mulţumesc celor care au avut încerede într-un medic tânăr”, a declarat Octavian Ilisoi.
Băişanu a spus că a vrut să se facă medic veterinar când a fost mic
Prezent la instalare, liderul liberal Alexandru Băişanu, nu a scăpat prilejul să gâdile orgoliul medicilor veterinari. El a împărtăşit audienţei un secret, acela că a vrut să se facă medic veterinar când a fost mic. “Sunt onorat să fiu alături de dumneavoastră. Am să vă divulg un secret sau o chestie autobiografie. Când eram mic, tânăr, voiam să mă fac medic veterinar. Nu ştiu ce Dumnezeu s-a întâmplat în chimia evoluţiei mele şi m-am dus la Facultatea de Filozofie. Probabil după ce am suferit un accident la picior şi am văzut cam ceea ce înseamnă să fii cu adevărat medic nu am mai avut puterea, tăria să urmez acest drum”, a spus Băişanu. În ultimele săptămâni, la şefia DSV Suceava s-a aflat Cornel Ţehaniuc. El fusese numit tot interimar. Acest lucru s-a întâmplat după ce titularul postului, democrat-liberalul Petrea Dulgheru, a fost detaşat la Bucureşti, la Agenţia Naţională Sanitar-Veterinară.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava