Concert Pascal

Începând cu sezonul competiţional 2013-2014, sistemul de desfăşurare al Ligilor Naţionale de handbal masculin şi feminin a suferit modificări importante. Cea mai clară este aceea că după sezonul regulat, primele şase clasate vor juca în play-off pentru desemnarea campioanei şi a formaţiilor care vor juca în cupele europene, iar ultimele şase vor evolua în play-out pentru stabilirea echipelor care vor retrograda. În play-out vor fi trei dueluri eliminatorii prin împerecherea locurilor 7-10, 8-11, 9-12 din sezonul regulat. Câştigătoarele vor evolua în turneul pentru locurile 7-9, fiecare cu fiecare (tur – retur), iar învinsele vor evolua în turneul 10-12, fiecare cu fiecare (tur – retur), pentru ultimul loc care asigură prezenţa în Liga Naţională.

„Schimbarea sistemului competiţional implică eforturi mai mari pentru cluburi, pentru că după sezonul regulat vor mai fi destule partide, dar în schimb creează o stare de competitivitate mai mare.

Eu am fost personal de acord cu aceste modificări şi sper ca nivelul valoric al Ligilor Naţionale din România să crească. Nu ştiu pe noi cum ne va afecta aceste schimbări pentru că încă nu ştim exact pe ce ne bazăm. La finele acestei săptămâni vom şti cum stăm şi ce trebuie să facem pentru că noul campionat va fi mult mai lung decât precedentul” a declarat directorul sportiv al CS Universitatea Suceava, Petru Ghervan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava