• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Noul sistem de iluminat public al municipiului Suceava implementat cu fonduri europene prin Programul Operaţional Regional permite primăriei să facă economie la plata energiei electrice. Primarul Ion Lungu susţine că sistemul poate fi gestionat de la distanţă în aşa fel încât în anumite perioade ale nopţii unii stâlpi de iluminat să poată fi scoşi din funcţiune. „Avem posibilitatea gestionării sistemului de la distanţă. Va fi montat un calculator la serviciul energetic al Primăriei şi se va interveni din birou pentru ca în anumite ore din noapte un stâlp să fie aprins şi unul stins în ideea de a face economie”, a explicat Lungu. Noul sistem de iluminat public montat de firma Loial este funcţional cu excepţia pasarelei de peste podul de la Burdujeni. Conferinţa de închidere a proiectului privind reabilitarea iluminatului public pe artera principală a oraşului va avea loc miercuri, 22 februarie, la sediul Primăriei. Va fi al doilea proiect cu fonduri europene finalizat după cel care a vizat montarea de camere de supravgehere pentru creşterea siguranţei cetăţeanului.

Noul sistem de iluminat al Sucevei permite primăriei să facă economie la plata energiei electrice, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava