Concert pascal
MOPAN Suceava

Noul Spital Municipal din Fălticeni va fi dotat cu 250 de paturi şi dotările funcţionale aferente. Anunţul a fost făcut de prefectul judeţului, Alexandru Moldovan, care în cursul zilei de luni, împreună cu secretarul de stat Ionel Oprea, coordonator al activității Spitalului Județean Suceava și doctorul epidemiolog Sergiu Sîngeorzan au efectuat o vizită la Spitalul Municipal Fălticeni pentru a analiza și determina nevoile unității medicale privind dotările și echipamentele necesare funcționării la parametri optimi.

Alexandru Moldovan a spus că în urma discuțiilor purtate cu managerul Spitalului Municipal Fălticeni, Vlad Morariu, și a analizei efectuate privind circuitele funcționale și dotările actuale s-a stabilit că se vor efectua toate demersurile instituționale pentru alocarea sumelor necesare în vederea echipării spitalului fălticenean cu 250 de paturi și dotările funcționale aferente.

„Instituția Prefectului Județul Suceava a demarat, încă de ieri după amiază, demersurile pentru alocarea fondurilor prioritar către această unitate medicală, depunând toate eforturile în vederea asigurării funcționalității la parametrii optimi atât din punct de vedere logistic cât, al protocoalelor specifice și al fluxurilor epidemiologice”, a spus prefectul judeţului.

Noul Spital Municipal din Fălticeni va fi dotat cu 250 de paturi şi dotările funcţionale aferente pentru pacienţi Covid, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava