• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Conducerea Spitalului Județean Suceava vrea să inițieze procedura de certificare a unei Unități de Supraveghere și Tratament Avansat al Pacienților Cardiaci Critici. Anunțul a fost făcut de managerul Spitalului, Vasile Rîmbu, la inaugurarea Secției modernizate de Cardiologie. El a explicat că în structura actuală a Secției funcționează un Compartiment de Terapie Intensivă coronarieni cu 10 paturi. El a menționat că în condițiile extinderii și dotării cu echipamente performante a Secției de Cardiologie Spitalul își propune certificarea de către Ministerul Sănătății a unei Unități specializate în tratamentul pacienților cardiaci critici. Managerul Rîmbu a subliniat că în România astfel de unități nu există decît în trei centre de cardiologie, fiind vorba despre Spitalul de Urgențe Floreasca, Institutul Clinic Fundeni și Spitalul Clinic de Urgențe Tîrgu Mureș.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava