MOPAN Suceava

INTRODUCERE ÎN NOUL PROIECT

După 4 ani de la primul eveniment live, La Fierărie vine cu un proiect nou, un proiect ambițios prin care ne dorim sa aducem zilelor și serilor orașului inca un strop de cultura.

Parafrazându-l pe Johann Wolfgang von Goethe „Pentru orice realizare primul pas este curajul”, La Fierărie și echipa noastră a avut curajul să facă dintr-un spațiu mai mare un loc unde se vor întâlni artele și artiștii, tinerii de toate vârstele și muzica de cea mai bună calitate. Vom aduce în oraș Cântări pentru prieteni, Școala de blues, seri Pour les Connaiseurs, zile și seri de teatru, petreceri pentru cei care știu că muzica „se întâmplă” de câteva decenii, competiții în care vom recunoște talentul tinerilor și multe alte proiecte care se vor dezvolta împreună cu voi, partenerii și prietenii noștri.

Când am purces pe acest drum, să aducem un „altceva” printre pub-urile din Suceava, nu ne-am gândit ca va fi ușor, dar am știut că merită să investim continuu și constant în cultură și artiști, în dezvoltarea spațiului, să punem pasiunea în artă și arta în pasiune.

Pornind și de la „dacă tot vei gândi, gândește mare”, am gândit și noi mare, dar acest „mare” ne dorim să fie constant, fiecare zi a săptămânii să fie marcată de o infuzie de cultură pentru fiecare dintre noi. În plus, concertele live se vor înmulți și vom trece la un alt nivel.
Aici și de acum avem posibilitatea de a merge pe trupe cu un număr mai mare de componenți, iar sistemul de sunet pe care l-am achiziționat ne permite acest lucru.
Vom aduce în „aerul fierăresc de talcioc” stiluri ca soft rock, rock, blues, country, jazz, vom avea seri de teatru și muzică de cameră și vom încerca să acoperim pofta de cultură a orașului.

 

PROIECTUL LA FIERĂRIE TALCIOC CULTURAL

Purtând numele de TALCIOC CULTURAL, proiectul este creat sub forma unei piațete care dorește să refacă o frântură din La Belle Epoque cu inserații de detalii moderne. Talcioc cultural reprezintă un exterior realizat cu atenție la detalii într-un interior de aproximativ 300 m pătrați, suficient spațiu pentru toți prietenii noștri.

Talciocul reunește o berărie, o bibliotecă, standuri de produse făcute manual, butic de muzică, cu instrumente muzicale, o scenă de dimensiuni mari care va găzdui mari artiști și, central, mese de talcioc, cu umbreluțe. Cum prietenii noștri sunt obișnuiți cu gustările oferite din partea casei la fiecare comanda, va exista și o mașină de popcorn, astfel încât să aibă posibilitatea de a reumple castronul singuri.
Parterul, piațeta în sine, oferă clienților posibilitatea de a comanda produsele direct la bar, nefiind nevoie de ospătar.
Vis-a-vis de scenă, un perete este acoperit de un print de dimensiuni mari, cu imaginea unei piațete reale, luminat de felinare de exterior în același spirit de talcioc. De asemenea Muzeul Bucovinei va avea un spațiu destinat, un loc de expunere. Și cum noi promovăm cultura și tinerii, echipa Străjerilor Cetății Sucevei au și ei un loc de expunere a rechizitei.

Scena, de dimensiuni mari, va fi unul dintre multele puncte de atracție ale Talciocului. Cu balcon, porți mari de lemn și geamuri, reprezintă exteriorul unei clădiri care adăpostește în interiorul ei separeul de nefumători, astfel încât aceștia să nu fie deranjați în vreun fel de fumul de țigară.

Barul, de 11 m lungime, este de fapt împărțit în 3 părți, berării și bucătărie, și este realizat cu atenție din cărămidă, pentru a intensifica imaginea Talciocului.

Etajul este împărțit în două loje. Cea din partea dreaptă, LOJA BURGHEZĂ, este concepută pentru cei care doresc să rezerve mese pentru evenimente.
Loja din partea stângă a plecat de la ideea de ORDIN AL FIERARILOR, fiind rezervată exclusiv partenerilor și prietenilor noștri. Cum fiecare idee a crescut în timpul construirii micii piațete, Ordinul fierarilor s-a transformat în HANUL FIERARILOR, având în plus față de primul concept un pat mare, cu perne, draperii și alte piese de decor necesare unui asemenea han.
Ambele loje au în plus față de parter câte un ospătar pentru a fi la dispoziția voastră.

Spațiul mare permite 300 de locuri pe scaune, doar scaune de bar fiind aproximativ 60 de bucăți.

Deși o parte dintre partenerii noștri au vizitat Talciocul în diferite stadii ale construirii lui și le-am explicat ce va fi și cum va fi, Talciocul va fi cu adevărat „văzut” abia când va fi cu adevărat terminat, acest lucru întâmplându-se curând, lansarea fiind pe 11 octombrie 2012.

În plus, în interiorul Talciocului avem 4 stâlpi destinați partenerilor, loc unde fiecare dintre voi au posibilitatea de afișare a unor logo-uri, având vizibilitate maximă. Dimensiunile acestor logo-uri sunt de maxim 15 cm înălțime pe 45 cm lățime (în funcție de proporțiile și raportul mărcii).

WWW.LAFIERARIE.RO

În același timp cu proiectul Talcioc Cultural, vom lansa și noul nostru site, www.lafierarie.ro, loc prin care vom ține legătura cu fierarii noștri, parteneri și prieteni.

Toți partenerii noștri se vor regăsi acolo, fiecare dintre dumneavoastră având în partea de jos a paginii un link. Prin urmare, vă invităm și pe voi să faceți același demers, să adăugați La Fierărie pe site-urile voastre folosind un backlink care să ducă la site-ul nostru.
Avem spațiu, avem vizibilitate, avem sunet, avem multă voință, credință și posibilitate de a le pune în fapt și vă avem pe voi, partenerii noștri, care ne-ați însoțit timp de 4 ani în cadrul proiectului Pub Boem.
Acum vă invităm să continuăm această colaborare și să ne fiți alături și în cadrul noului proiect.

Un mail ulterior va conține și alte detalii.
S’aveți poftă de viață,
Echipa La Fierărie

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava