MOPAN Suceava

Handbaliștii suceveni au mers cu gânduri mari și un moral bun la meciul cu Dinamo București din etapa a XVII-a a Ligii Naționale de handbal masculin. După ce câștigaseră în campionat partida cu CS Caraș Severin și îi bătuseră pe bucureșteni în turneul de la Călărași, sucevenii au crezut într-o nouă surpriză. Deși au avut și ceva momente bune, elevii antrenorului Răzavn Bernicu au evoluat modest și au pierdut clar cu 28-21 (13-8).

Începutul meciului a fost echilibrat, bucovinenii găsind plasa porții bucureștene prin goluri de excepție. Din păcate, când au ajuns la cota 5 pe tabela de marcaj s-au ”blocat” pur și simplu și gazdele s-au distanțat la 9-5. Au fost cu adevărat și două decizii complet aiurea ale arbitrilor și diferența s-a ”făcut”. La pauză, dinamoviștii bucureșteni îi conduceau pe ”studenții” suceveni cu 13-8, dar după un joc confuz al lor și unul plin de tot felul de ratări al oaspeților.

La reluare, sucevenii joacă mai agresiv în defensivă și în pofida unor pripeli absolut inexplicabile pe atac, revin în joc și se apropie la doar două goluri distanță de Dinamo. Inspirația handbaliștilor pregătiți de Răzvan Bernicu nu a durat mult, pentru că Bahan, Târzioru, Petrea, Burlacu și Panait s-au întrecut în momente de preciptare pe faza de atac și au pierdut mingea copilărește. ”Campionul” ratărilor a fost Marius Bahan care i-a ”nimerit” pe portarii echipei gazdă din aruncări din săritură, de la șold, de la 7 metri și de pe contraatac.

Poate că CSU Suceava nu avea nicio șansă la Dinamo, dar diferența de scor comparativ cu modul în care s-a jucat putea fi mult mai mică. La final, Dinamo București – CSU Suceava a fost 28-21, iar suceveanul Chiruț a fost unul dintre cei mai buni jucători ai gazdelor.

Pentru formația suceveană urmează două partide pe teren propriu, cu Steaua și apoi cu Pandurii Târgu Jiu.

CSU Suceava: V.Tcaciuc, Spiridon, Ilii – I.Tcaciuc, Lăzurcă, Petrea, Roșu (1), Sandu Mihai (4), Burlacu (2), Dumitraș (1), Panait (3), Eros, Bahan (2), Neniță (2), Tîrzioru (1), Ciobotariu (5).

Rezultate consemnate în etapa a XVII-aa Ligii Naționale de handbal masculin:

CS Caraș Severin – CSM București           33-26

Dinamo – CSU Suceava 28-21

Poli Timișoara – HCM Constanța              24-34

HC Odorhei – Știința Bacău          26-35

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava