MOPAN Suceava

Consiliul Judeţean Suceava va împărţi astăzi 12,936 milioane de lei pentru echilibrarea bugetelor locale, însă 26 de primării nu vor primi nici un ban. De precizat că deşi nu primesc bani prin hotărârea Consiliului Judeţean care ar urma să fie adoptată astăzi, primăriilor în cauză le-au fost alocate fonduri în urma repartizării de către Finanţe a banilor primiţi la ultima rectificare a bugetului de stat.

Potrivit proiectului de hotărâre a CJ Suceava nu vor primi bani localităţile Rădăuţi, Arbore, Baia, Botoşana, Brodina, Buneşti, Cîrlibaba, Comăneşti, Dolheşti, Frumosu, Grămeşti, Horodnic de Jos, Mănăstirea Humorului, Mitocu Dragomirnei, Moara, Moldoviţa, Păltinoasa, Pătrăuţi, Pîrteştii de Jos, Putna, Satu Mare, Slatina, Stulpicani, Udeşti, Ulma şi Vatra Moldoviţei.

Potrivit repartizării propuse de Consiliul Judeţean, municipiile Suceava, Câmpulung Moldovenesc, Fălticeni şi Vatra Dornei vor primi fiecare câte 398.722 de lei.

Cea mai mare sumă pe care Consiliul Judeţean ar urma să o aloce pentru o primărie este de aproape 790.000 de lei, bani care vor ajunge în oraşul Vicovu de Sus.

În raportul de susţinere a proiectului de hotărâre se precizează că administraţia judeţeană a solicitat tuturor consiliilor locale valoarea datoriilor la data de 30 septembrie 2015, precum şi necesarul de cofinanţare pentru proiectele sau programele care se derulează în acest an. Astfel, la repartizarea sumelor către primării s-a ţinut cont de datoriile primăriilor, a căror valoare la nivelul judeţului este de aproximativ 3,45 milioane de lei. În raport se mai precizează că la împărţirea banilor s-au avut în vedere, printre altele, şi sumele repartizate de Finanţe pentru echilibrarea bugetelor locale, contribuţia Consiliilor Locale pentru cofinanţarea proiectului Sistenul de Management Integrat al Deşeurilor.

Nu mai puţin de 26 de primării nu vor primi bani de la CJ Suceava pentru echilibrarea bugetelor, 2.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava