Concert pascal
MOPAN Suceava

Andrei Ciutac, preşedintele executiv al Forestei Suceava, a declarat că gruparea suceveană nu a ajuns încă la un consens cu Florentin Petre în privinţa prelungirii contractului de antrenor. „Dacă nu ne vom înţelege, vom căuta o altă variantă de antrenor”, a anunţat Andrei Ciutac.

Oficialul „galben-verzilor” urmează să anunţe la sfârşitul acestei săptămâni numele primilor şase jucători pe care Foresta îi va transfera în perspectiva întăririi lotului pentru viitorul sezon competiţional.

„Am luat legătura şi cu jucători care evoluează în Liga a II-a pentru a-i aduce la Foresta. Ne dorim promovarea la finalul viitorului sezon, mai ales că Primăria ne-a aprobat un buget de 800.000 de lei doar pentru turul viitorului campionat. Echipa nu a ajuns însă în Liga a III-a din cauza problemelor financiare, ci din cauza faptului că jucătorii aduşi pe parcursul sezonului trecut nu s-au ridicat la nivelul Ligii a II-a”, a spus Andrei Ciutac.

Foresta Suceava se va înscrie în campionat abia dupa 20 iulie. „Nu am depus încă hârtie la Federaţie pentru noul sezon, deoarece aşteptăm să vedem dacă se eliberează locuri în Liga a II-a”, a spus preşedintele „galben-verzilor”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava