Concert pascal
MOPAN Suceava

Ediţia de anul acesta a Târgului de toamnă „Produs în Bucovina” s-a bucurat de succes, atât ca şi număr de vizitatori, cât şi din punctul de vedere al numărului expozanţilor. Aproape 40 de membri ai Asociaţiei „Produs în Bucovina” şi-au prezentat spre vânzare oferta de produse şi preparate din carne, lactate, produse de panificaţie şi patiserie, fructe şi legume, miere de albine şi dulceţuri. Alături de aceştia, au fost prezenţi şi 40 de meşteri populari din întreg  judeţul, precum şi producători agricoli, sau crescători de animale.


Duminică, preşedintele Asociaţiei „Produs în Bucovina”, Cristina Dumitrescu, a ţinut să mulţumească sprjinul pe care l-a primit din partea Consiliului Judeţean Suceava în organizarea acestui eveniment, precum şi celorlalţi susţinători în organizarea târgului, Centrul Cultural Bucovina, Primăria Suceava, Direcţia Silvică, Direcţia Agricolă şi nu în ultimul rând Iulius Mall Suceava. Potrivit organizatorilor, pe parcursul celor trei zile ale târgului, acesta a fost vizitat de câteva mii de persoane.


Prezent duminică la Târgul „Produs în Bucovina”, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, i-a felicitat pe toţi producătorii prezenţi la acest eveniment. Cătălin Nechifor a transmis conducerii Asociaţiei „Produs în Bucovina” că după terminarea acestui târg nu va fi timp de odihnă, pentru că la începutul lunii decembrie, produsele din Bucovina vor fi promovare la Bruxelles, în Parlamentul European. Cătălin Nechifor a amintit că pe data de 3 decembrie, Bucovina va fi promovată în Parlamentul European în cadrul unui eveniment special organizat cu ocazia Zilei Naţionale a României. În cadrul acestui eveniment, judeţul Suceava ar urma să fie reprezentat de Asociaţia Produs în Bucovina, Ansamblul Artistic Ciprian Porumbescu, întreaga cţiune având ca scop promovarea ofertei turistice şi aeroportuare a judeţului.


Cătălin Nechifor le-a mai transmis celor prezenţi duminică la târgul de toamnă de la Iulius Mall Suceava că această zi a reprezentat „o bucurie unică în viaţă”, având în vedere că în Suceava a fost sfinţită cea mai mare catedrală din ţară.
„Să vă dea Dumnezeu putere să rezistăm, să mergem mai departe, să putem fi bucuroşi de viaţa noastră, să fim sănătoşi şi să avem cu adevărat fiecare zi cu bucurie în suflet şi simţire”, a mai spus Nechifor. La final, şeful administraţiei judeţene a vizitat standurile expozanţilor şi a gustat din produsele prezentate de aceştia.


În cele trei zile ale târgului au avut loc spectacole de muzică populară susţinute de ansambluri şi artişti din judeţul Suceava, printre care Fanfara Stamate din Fântânele, Ansamblul „Arcanul” din Suceava, Fanfara „Lui Cocoş”, Ansamblul „Brădetul”, Grupul vocal „Piatra Şoimului” din Câmpulung Moldovenesc şi formaţia de dansuri „Plaiurile Pojorâtei”, Grupul folcloric „Plaiurile Soloneţului”, fanfara Trandafirul, grupul „Străjăncuţa” din Straja sau Ansamblul ucrainean „Cervona Kalena” din Negostina. Invitatul special al ediţiei de anul acesta a fost cunoscuta interpretă de muzică populară, Sofia Vicoveanca.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava