Comenzi MOPAN Suceava

Peste 250 de poliţişti, suplimentar față de dispozitivul normal, vor fi la datorie în noaptea de Anul Nou pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta siguranța cetăţenilor. Potrvit unui comunicat de presă al Poliției Suceava, în perioada 31 decembrie 2016 – 2 ianuarie 2017, peste 250 de poliţişti vor acțion pentru a asigura ordinea publică dar și pentru a intervini atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.
De asemenea, pentru creşterea gradului de siguranţă publică şi descurajarea comportamentelor de tip antisocial, în zonele aglomerate vor acţiona şi luptătorii Serviciului de Acţiuni Speciale – IPJ Suceava, care vor asigura o prezenţă activă în teren şi vor veghea la siguranţa cetăţeanului.

Din totalul poliţiştilor care vor acţiona zilnic, 163 sunt poliţişti de ordine publică, 50 poliţişti de la rutieră şi 60 de la celelalte structuri, respectiv poliţia transporturi,  arme, explozivi şi substanţe periculoase şi luptători de intervenţie rapidă. De asemenea, vor fi constituite şi rezerve de poliţişti, fiind pregătiţi să intervină dacă situaţia impune.
„În această perioadă, poliţiştii suceveni vor fi la datorie, în slujba comunităţii, pentru asigurarea unui climat de ordine, linişte şi siguranţă publică, astfel încât toţi cetăţenii să îşi petreacă sărbătorile în linişte. Zilnic, poliţiştii rutieri vor acţiona cu 10 autospeciale dotate cu aparte radar. De asemenea, pentru prevenirea accidentelor rutiere generate de viteza excesivă, poliţiştii vor utiliza pe drumurile naţionale şi europene şi aparatul radar laser TrueCam”, se arată în comunicatul de presă al Poliției Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava