MOPAN Suceava

Numărul cadrelor medicale de la Spitalul Municipal Rădăuți infectate cu COVID-19 a ajuns la 28, a anunțat șefa Direcției de Sănătate Publică Suceava, Elena Manuela Trifan. Toate aceste persoane au fost internate în Secția de boli infecțioase a Spitalului Municipal „Sf. Doctori Cosma și Damian” Rădăuți.

”În contextul apariției unui caz pozitiv în rândul personalului medical la Spitalul Municipal „Sf. Doctori Cosma și Damian” Rădăuți, DSP Suceava a procedat conform metodologiei INSP la testarea „personalului sanitar asimptomatic, contact direct cu caz confirmat în a VI-a și a VII-a zi de la ultimul contact posibil infectant”. În zilele de 15.05.2020 și 16.05.2020, au fost testate 122 de cadre medicale. În cursul zilei de azi, 18.05.2020 au fost primite rezultatele, 28 de cadre medicale fiind depistate pozitive. Toate aceste persoane au fost internate în Secția de boli infecțioase a Spitalului Municipal „Sf. Doctori Cosma și Damian” Rădăuți.

Conducerea spitalului a comunicat Direcției de Sănătate Publică Suceava modificarea graficului de gărzi și ture astfel încât activitatea pe secții să nu fie afectată. Totodată spitalul va informa DSP Suceava dacă vor apărea orice modificări în starea de sănătate a personalului activ prin creșterea vigilenței în efectuarea triajului epidemiologic zilnic”, a spus șefa DSP Suceava.

Numărul cadrelor medicale de la Spitalul Municipal Rădăuți infectate cu COVID-19 a ajuns la 28. Toate persoanele sunt internate la secția de boli infecțioase, 8.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava