Concert pascal
MOPAN Suceava

Numărul persoanelor din județul Suceava care s-au videcat de noul coronavirus a rămas acelaşi în cursul zilei de astăzi, comparativ cu duminică. Până în momentul de faţă în judeţ s-au videcat de Covid-19 un număr de 367 de persoane. A crescut în schimb numărul sucevenilor care au fost externaţi din spitale, de la 897 (duminică), la 921 de persoane în cursul zilei de luni. Prefectura Suceava a mai informat că luni, 27 aprilie 2020, în judeţul Suceava erau 433 de persoane în izolare voluntară la domiciliu. Până acum au ieșit din izolare 13.446 de persoane

De asemenea, în carantină instituționalizată sunt alte 462  de persoane.  Au ieșit din carantină instituționalizată 1781 de persoane.

Prefectul Alexandru Moldovan a mai spus că pentru menținerea ordinii și siguranței publice, pe raza județului Suceava au acționat 425 cadre M.A.I, din care 309 polițiști, 104 jandarmi și 4 polițiști de frontieră) precum și 93 polițiști locali și 17 militari MApN.

Moldovan a mai spus că în contextul COVID 19 forţele de ordine au continuat desfăşurarea de activităţi în sistem integrat, fiind formate echipaje mixte alcătuite din poliţişti, jandarmi, poliţişti locali şi militari, scopul fiind verificarea la domiciliu a persoanelor aflate în autoizolare, verificarea locațiilor de carantinare sau a societăților comerciale și  pentru impunerea interdicțiilor pe timpul Stării de Urgență. Astfel au fost executate, în ultimele 24 de ore 88 de misiuni, cele mai multe pentru verificarea respectării interdicțiilor impuse persoanelor aflate în izolare sau carantină. El a spus că au fost verificate 631 persoane cu privire la respectarea interdicțiilor impuse și nu au fost aplicate sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor de izolare sau carantină.

De asemenea, au fost constatate și aplicate 92 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 164.860 lei. Totodată au fost constatate două infracțiuni în context, fiind înregistrat un dosar penal în care au fost cercetate 2 persoane.

De duminică și până luni au fost depistate 96 persoane care nu au respectat măsura privind restricționarea circulației, pentru care au fost constatate și aplicate tot atâtea sancțiuni contravenționale în valoare totală de 152.000 lei. În ultimele 24 de ore, personalul MAI din cadrul dispozitivelor constituite pentru carantinarea municipiului Suceava și pentru asigurarea zonei de protecție au constatat 7 fapte de natură contravențională. Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale aplicate este de 9.655 lei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava