• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Comunicat:

La începutul lunii octombrie, un grup de profesori de la Colegiul Tehnic de Căi Ferate ,,Unirea”, Pașcani (profesor Anicolaesei Alexandra şi profesor Elefteriu Crina – Aurelia – coordonatori Eco-Școala și Patrula-Eco dar și profesor Vatavu AdrianaMagdalena – coordonator Patrula-Eco) au participat la Seminarul Național Parteneriat în educația pentru mediul înconjurător, ediția a XVII – a, seminar organizat de către Centrul Carpato – Danubian de Geoecologie, la Hotel Novotel, București.

În cadrul întâlnirii au fost prezentate realizările școlilor în programele mondiale coordonate de CCDG (Eco-Școala, Tineri reporteri pentru mediul înconjurător, Să învățăm despre pădure) și proiectele naționale Patrula Eco şi Eco Fotografia anului. Tot în cadrul seminarului, au fost acordate diplomele și certificatele de participare la programe, precum și premiile la concursurile naționale de educație pentru mediu. Școlile evaluate în acest an au primit Steagul verde, iar cele reevaluate Trofeul Eco-Schools.

Tema acestui an a fost Educație pentru un stil de viață sănătos. Obiectivele programelor Eco-Școală constau în educația adulților prin copii, dezvoltarea conștiinței ecologice, manifestări responsabile în ambianță cu ecosistemele naturale, dezvoltarea unui mediu sustenabil şi implicarea activă pentru că avem nevoie de acțiune.

În Proiectul Național Patrula Eco, școala noastră a obținut Locul III pe țară – Patrula ,,Unirea în acțiune” și Premiul special pentru cea mai complexă agendă, (realizată de către eleva Băiceanu Mihaela-Tiberica, din clasa a XII – a B, specializarea științe ale naturii, coordonator profesor Vatavu Adriana – Magdalena), pentru implicare și activități de excepție în identificarea problemelor de mediu din comunitatea locală, în anul școlar 2014-2015. Premiile au constat în diplome, trofeul Patrula-Eco, o imprimantă și materiale informative.

În cadrul Proiectului Național Eco-Fotografia anului 2015, ediția a VII – a, la categoria Elevi, elevul Nicu Milian a obținut Mențiune, pentru performanțele în desfășurarea activităților ecologice, fiind coordonat de către profesorul Elefteriu Crina – Aurelia. De asemenea, în cadrul Proiectului Eco – Fotografia anului 2015, Colegiul Tehnic de Căi Ferate ,,Unirea”, Paşcani  a primit premiul special, având în concurs un număr de peste 100 de fotografii pe diferite teme ecologice.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava