Concert pascal
MOPAN Suceava
Galerie foto37 poze în acest set

Eveniment emoționat la Rădăuți. Un număr de 17 cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie au fost sărbătorite de Primăria și Consiliul Local Rădăuți. Momentul s-a consumat la Muzeul Etnografic „Samuil și Eugenia Ioneț”. ”Nașul mare”, primarul Bogdan Andrei Loghin, a oferit cuplurilor diplome, buchete de flori și premii în bani. El a fost ajutat de președintele Consililiului Județean, Gheorghe Flutur, invitat special a acest eveniment.

Loghin: ”Mă închin în fața dumneavoastră, cele 17 cupluri care au trecut prin viață au trecut prin greu și ne-au clădit nouă viitorul”

”Mă bucur că ne aflăm aici într-un număr mare. Șefi de instituții, șefii care se ocupă în cadrul primăriei Rădăuți în echipa mea pentru dezvoltarea acestui municipiu. Dar vreau să salut și să mă închin în fața dumneavoastră, cele 17 cupluri care au trecut prin viață au trecut prin greu și ne-au clădit nouă viitorul. Vreau să spun că întotdeauna v-am apreciat pentru că știu cât de greu v-a fost. Nici nouă nu ne este ușor în zilele în care trăim dar văzându-vă pe dumneavoastră nu pot spune decât că ne simțim obligați să ducem Rădăuțiul, România acolo unde le este locul. Vă mulțumesc foarte mult și să ne dea Dumnezeu sănătate să ne vedem zi de zi pe străzile municipiului Rădăuți, e care ni-l dorim mai curat, mai frumos, mai dezvoltat”, a spus Loghin.

Flutur: ”Cred că ar trebui să vorbim mai mult despre familie pentru că de la ea pornește tot”

”Vreau să felicit aceste cupluri care au un moment important din viață. Să apreciez că primăria se gândește să sărbătorească cuplurile și foarte multe primării fac acest eveniment. Până la urmă asta este o recunoaștere a familiei, a verigii de bază a societății. Și cred că ar trebui să vorbim mai mult despre familie pentru că de la ea pornește tot. Mulțumesc domnule primar că m-ați invitat la un eveniment cultural la dumneavoastră. Am venit cu drag”, a spus la rândul său președintele Consiliului Județean.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava