MOPAN Suceava

Primăria municipiului Fălticeni organizează Zilele Fălticeniului în perioada 10-25 iulie. Programul este diversificat și cuprinde competiții de înot și tenis, lansări de carte Constantin Bulboacă și Alexa Pașcu, seară muzeală „Sub semnul Lovineștilor”, spectacole de muzică și dans, tradiţionalul meci de fotbal Old Boys (’80-’90), între fostele glorii ale fotbalului sucevean, Festivalul folcloric interjudeţean „Şezătoarea copiilor” – Gala laureaţilor care va avea loc la Amfiteatrul de la Baza de Agrement „Nada Florilor” (la Ponton) unde vor mai urca Grupul vocal folcloric „Moldava” şi Grupul vocal folcloric „Micii Răzeşi” (coordonator Lenuţa Rusu), Grupul vocal folcloric „Doruleţul” şi Grupul vocal folcloric „Balada” (coordonator Maria Tanasă) şi Formaţia „Portativ”. Printre reperele ”Zilelor Fălticeniului” se numără ”Nunta de Aur” și Gala Excelenței în Educație. Sărbătorirea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie va avea loc marți, 20 iulie de la ora 16.00 la Biserica „Sfântul Ilie”.

Gala Excelenţei în Educaţie – Premierea elevilor care au obţinut medii mai mari de 9,00 la examenele de Evaluare Naţională şi Bacalaureat, va avea loc duminică, 18 iulie, de la ora 17,00, la Amfiteatrul de la Baza de Agrement „Nada Florilor” (la Ponton) fiind urmată de un spectacol susţinut de trupe de dans şi solişti de la Centrul Cultural „Gr. V. Birlic”.

Procesiunea religioasă cu moaștele sfinților nu va mai avea loc pe 2 iulie și pe 19 iulie de la ora 17.00. Ea va urma traseul Biserica parohială „Sf. Ilie” – str. Nicolae Beldiceanu – Spitalul Municipal Fălticeni – str. Mihai Eminescu – Biserica „Adormirea Maicii Domnului” – Primăria Fălticeni – Aleea Pietonală – Bulevardul Revoluţiei – Catedrala „Învierea Domnului” – Biserica „Sf. Ilie”.

Zilele Municipiului Fălticeni se vor încheia duminică, 25 iulie cu o paradă a mașinilor de epocă organizată de Filiala Suceava a Retromobil Club România împreună cu Primăria Fălticeni , pe strada Republicii, în faţa Administraţiei Financiare. La ora 23.00 este programat un frumos foc de artificii. Consiliul Local a aprobat în ședința extraordinară de marți, 6 iulie, alocarea sumei de 140.000 de lei pentru organizarea manifestărilor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava