Concert pascal
MOPAN Suceava
Galerie foto19 poze în acest set

Primarul comunei Şcheia, Vasile Andriciuc, are nu mai puţin de 238 de fini de cununie, cupluri care au sărbătorit 50 de ani de căsătorie. Aceasta după ce în cursul zilei de duminică încă 15 „cupluri de aur” au fost sărbătorite de copii, nepoţi şi strănepoţi, iar Vasile Andriciuc le-a fost naş de cununie. Cele 15 cupluri şi-au reînnoit jurămintele la Mănăstirea Sf. Ilie, ctitorie a domnitorului Ştefan cel Mare, acolo unde preoţii din comuna Şcheia au oficiat slujba religioasă şi le-au mulţumit pentru exemplul dat comunităţii. Vizibil emoţionat, Vasile Andriciuc a spus la finalul slujbei că este datoria întregii comunităţi din Şcheia să le mulţumească şi să-i respecte pe cei care au convieţuit împreună timp de 50 de ani şi au dat un exemplu tuturor locuitorilor din comună. „Datorită lor suntem noi. Datorită lor a înflorit comuna şi datorită lor s-au păstrat tradiţiile şi s-a păstrat credinţa. Nu ne rămâne decât să vă mulţumim că existaţi. Să vă spunem mulţumim din suflet pentru tot ce aţi făcut pentru familiile dumneavoastră şi pentru comuna Şcheia. Şi nu în un ultimul rând, avem obligaţia să vă respectăm să vă iubim şi să vă cinstim”, a spus Vasile Andriciuc.
Cel mai în vârstă mire sărbătorit duminică este Gheorghe Domşa, de79 de ani. De asemenea, Vasile Andriciuc l-a felicitat şi pe proaspătul său fin, Traian Popescu, acesta împlinind duminică 74 de ani. „Sunt emoţionat pentru că şi cea care mi-a pus condeiul în mână, doamna Maria Pesclevei o sărbătorim acum în semn de respect, alături de domnul Ioan Pesclevei, care a fost profesor în comuna noastră”, a spus Andriciuc cu lacrimi în ochi .

Andriciuc: „Aceste cupluri minunate sunt pentru noi toţi un model de convieţuire”

Cele 15 cupluri care au sărbătorit duminică 50 de ani de căsătorie au în total 25 de copii, 55 de nepoţi şi 7 strănepoţi. După cum spuneam, împreună cu cei care au fost sărbătoriţi duminică, primarul Vasile Andriciuc a cununat în total 238 de cupluri care şi-au reînnoit jurămintele la împlinirea a 50 de ani de căsătorie. În total, aceste cupluri au avut 565 de copii, 1.082 de nepoţi şi 213 de strănepoţi.
„Ce bucurie mai mare putem să avem când vedem că noi toţi cei care suntem aici nu am făcut umbră degeaba pământului şi rămâne ceva în urma noastră. Aceste cupluri minunate pe care le-am sărbătorit în aceşti ani sunt pentru noi toţi un model de convieţuire, un model de gospodari şi un model de oameni care au ştiut ce vor de la viaţă. Nu ne rămâne decât ca în numele meu personal, a conducerii primăriei, Consiliului Local şi a tuturor gospodarilor din comuna Şcheia să-i felicităm să le urăm viaţă lungă, bătrâneţe frumoasă şi să ne întâlnim şi la aniversarea a 70 de ani de căsătorie”, a spus Vasile Andriciuc în faţa noilor săi fini. După slujba religioasă, cele 15 cupluri, copii şi nepoţii acestora au fost invitaţi la un restaurant din comună pentru a sărbători „nunta de aur” şi pentru a-şi aduce aminte de nunta de acum 50 de ani.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Etichete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava