Concert pascal
MOPAN Suceava

Anghel Damian (31 de ani) s-a inspirat din lumea interlopă românească pentru serialul Clanul. Regizorul a făcut declarații senzaționale în cadrul emisiunii Adevărul Live, potrivit click.ro. Celebrul producător a fost întrebat de prezentatoarea Antoaneta Banu care este diferența între rolurile din serialului românesc și serialul turcesc Içerde, care a fost sursă de inspirație pentru Damian, dar, mai ales, de ce s-a ales „îmbunarea” și schimbarea numelui personajului central.

Un personaj ancorat în lumea interlopă, care este și actor în serialul Clanul, este Codin Maticiuc, care este cunoscut pentru relațiile sale extinse în mai toate ramurile, de la oameni culți, afaceriști sau interlopi controversați din România. Nuțu Cămătaru, un apropiat al lui Codin, a fost sursă de inspirație pentru serialul Clanul, din ce înțelegem din declarațiile lui Anghel Damian, deși nu a dat nume și prenume în ceea ce privește personajele din lumea interlopă din România cu care a interacționat.

Anghel Damian este și regizorul podcastului „la mijloc”, un podcast de succes, unde au fost intervievate personaje greu de abordat din viața publică românească. Nuțu Cămătaru a fost un personaj disputat în emisiunile „la mijloc” de către Codin Maticiuc, care a și lansat o carte despre viața interlopului, anume „Dresor de lei și de fraieri”, pentru care a fost realizată chiar și o conferință de presă.

„Avem parte de două lumi savuroase aş spune eu, care sunt foarte puţin cunoscute publicului larg, grupările de crimă organziată, lumea mafiei, şi lumea poliţiei, ştim despre aceste lumi, auzim despre ele, dar nu cunoaştem interiorul lor.  Sunt personaje cărnoase, care presupun compoziţie actoricească, avem de la Bebe Măcelaru’, doar numele şi deja te duci într-o zonă, înţelegi că e vorba de un capo di tutti capi, e un şef al mafiei, care are bineînţeles toată compelxitatea unui şef de mafie, dar e şi un om de familie, un om care îşi întreţine un clan şi are mulţi aliaţi şi duşmani”, spunea Anghel Damian, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/primetime/anghel-damian-dus-de-codin-maticiuc-in-mijlocul-2182556.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava