MOPAN Suceava

La data de 21 ianuarie în  intervalul orar 15:00 – 22:00, politiștii din cadrul Serviciului Rutier – Biroului Drumuri Nationale și Europene – IPJ Suceava împreuna cu cei din cadrul Biroului Rutier Suceava, Formatiunea Rutiera Vatra Dornei, Campulung Moldovenesc, Gura Humorului, Falticeni, Vicovu de Sus și Radauti, au organizat și desfașurat, o actiune preventiv-reactiva cu efective marite, pe raza de competenta a Politiei Municipiului Suceava și a localitatilor arondate municipiului.

Actiunea s-a desfașurat cu cooptarea echipajelor de politie de la nivelul altor subunitati, fortele sporite fiind concentrate în zona municipiului Suceava și a comunelor arondate, fiind efectuate 20 de puncte fixe dar și activitati în trafic și perieri concentrice pe drumurile secundare.

Actiunea s-a desfașurat în zonele și pe tronsoanele de drum cu risc ridicat de producere a accidentelor în scopul depistarii, identificarii și tragerii  la  raspundere  a tuturor celor care încalca normele privind circulatia pe drumurile publice.

Urmare a activitatilor desfașurate nu s-au înregistrat evenimente rutiere iar cei 24 de politiști rutieri angrenati au reușit sa identifice la timp și  sa  sanctioneze contraventional sau prin întocmirea de dosare penale pe cei  care  au  pus în pericol siguranta rutieră încalcand legislatia în vigoare.

În cadrul actiunii au fost realizate 162 de testari cu aparatele etilotest și drugtest.

Au fost aplicate 164 de sanctiuni contraventionale în  valoare de 75.617 lei și au fost retinute 20 de permise de conducere.

Totodata, au fost retrase 18 certificate de înmatriculare, pentru lipsa ITP, lipsa RCA, defectiuni tehnice dar și pentru lipsa licentei de transport.

Au fost indisponibilizate 4 autovehicule și au fost constatate în flagrant 4 infractiuni la regimul rutier (conducere sub influenta alcoolului și conducere vehicule fara permis de conducere) .

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava