MOPAN Suceava

O tânără care ameninţa că se va arunca de pe blocul turn din apropierea Direcţiei Silvice Suceava a fost salvată de pompierii. Potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei Suceava, pompierii militari ai Detaşamentului de Pompieri Suceava, împreună cu poliţişti, jandarmi, poliţişti locali şi lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al Primăriei Suceava, au intervenit la primele ore ale zilei de astăzi, în urma unui apel primit pe numărul unic de urgenţă 112, prin care se anunţa că pe blocul turn, aflat vis-a-vis de sediul Direcţiei Silvice din municipiul Suceava, se află o tânără care are intenţia de a se arunca în gol.
Ajunşi la faţa locului, un pompier salvator s-a apropiat de adolescenta de 16 ani, s-a aşezat la o distanţă de siguranţă şi a intrat în discuţie cu aceasta. Potrivit purtătorului de cuvând al ISU Suceava, plt. adj. Alin Găleată, timp de aproximativ o oră şi jumătate de la apelul pe 112, de la ora 3:54, salvatorul a comunicat cu tânăra, oferindu-i din când în când câte o ţigară, pe care o lăsa la jumătatea distanţei dintre cei doi. La un moment dat, salvatorul a motivat că îi este greu să se mai ridice şi că îi este şi teamă de înălţime, chemând-o mai aproape pe tânără, pentru a-i mai oferi o ţigară. În momentul în care aceasta s-a apropiat suficient, pompierul militar a imobilizat-o, şi împreună cu alţi salvatori au coborât fata de pe bloc, în siguranţă.


După ce echipajul SMURD, din care făcea parte şi pompierul care a savat-o pe tânără, plt.maj. Robert Irimia, a evaluat-o din punct de vedere medical, tânăra adolescentă a rămas în custodia poliţiştilor. Din echipa de salvare au mai făcut parte plt. Adrian Cioltan, plt.maj. Bogdan Tîmpescu şi plt.adj. Marius Iavnic.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava