Concert pascal
MOPAN Suceava

O ambulanță tip C1 de Terapie Intensivă Mobilă va acționa în permanență în județ pentru urgențele medicale. În ședința de astăzi, desfășurată în prezența prof. univ. dr. Carmen Diana Cimpoeșu, coordonatoarea SMURD – Regiunea Nord – Est, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Suceava a adoptat o hotărâre pentru operaționalizarea ambulanței tip C1 Terapie Intensivă Mobilă la program 24/24 ore, 7 zile/săptămână începând cu data de 16 august 2021. Prefectura Suceava a transmis că managerii unităților sanitare din județul Suceava și conducerea Serviciului de Ambulanță Județean Suceava vor întocmi și înainta Spitalului Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava până la data de 6 august 2021 nominalizarea medicilor de specialitate „medicină de urgență” care să efectueze gărzi pe ambulanța tip C1 Terapie Intensivă Mobilă, respectiv a  medicilor cu competență de urgență care să efectueze gărzi în Unitatea de Primiri Urgențe Suceava.

În același timp, Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava va întocmi graficul cu gărzile medicilor, fără a afecta programul de lucru al unităților sanitare de apartenență a acestora, până la data de 15 august 2021, urmând a fi adus la cunoștință cu celeritate, după aprobare, acestora.

Prefectul Iulian Cimpoieșu, a precizat că decizia a fost luată ca urmare a solicitărilor tot mai numeroase ca urmare a creșterilor de la an la an a numărului de intervenții ale echipajelor SMURD, inclusiv gradul ridicat de complexitate a acestora.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava