• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

O autocisternă încărcată cu motorină s-a răsturnat noaptea trecută pe DN 17, pe raza comunei Poiana Stampei. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava, șoferul autocisternei nu a fost rănit. Traficul rutier nu a fost blocat în zona accidentului, la fața locului ajungând o altă cisternă pentru transvazarea combustibilului.


Pompieri militari de la Punctul de Lucru Poiana Stampei și de la Detașamentul Vatra Dornei au monitorizat zona cu două autospeciale cu apă și spumă. ISU Suceava a transmis că în noaptea de luni spre marți, în jurul orei 1:30, la locul accidentului au ajuns două macarale de 45 de tone forță, iar ulterior a sosit și cisterna de rezervă. În jurul orei 4:45 autocisterna a fost repusă pe roți și a fost pregătită operațiunea de transvazare, care s-a încheiat în jurul orei  7:00.
ISU Suceava a mai precizat că misiunea de monitorizare a pompierilor militari s-a încheiat fără probleme deosebite.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava