• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

O autocisternă încărcată cu clei s-a răsturnat astăzi dimineață peste calea ferată, în comuna Iacobeni, fără pericol de explozie. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava, Alin Găleată, șoferul autocisternei a rămas încarcerat fiind extras de un pompier militar botoșănean, aflat în timpul liber, înaintea de sosirea echipajelor de la Vatra Dornei. La fața locului au intervenit militarii Detașamentului de pompieri Vatra Dornei, cu două autospeciale și o ambulanță SMURD, cu sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.
Pe de altă parte, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a transmis că circulaţia feroviară pe secţia de cale ferată 502 este oprită între staţiile Vatra Dornei şi Iacobeni, după ce un autocamion care se deplasa pe DN 17 şi a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se în gabaritul căii ferate, între staţiile Iacobeni şi Argestru. Traficul rutier pe DN 17 Câmpulung Moldovenesc – Vatra Dornei nu este afectat.

ISU Suceava a anunțat că în jurul orei 14:35 a fost reluată circulația pe calea ferată în zona Iacobeni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava