PNL
PSD
PMP

Un tânăr de 20 de ani a ajuns la spital după ce autoutilitara pe care o conducea a fost proiectată într-un gard de o mașină scăpată de sub control. Sâmbătă dimineață, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, pe strada Humorului din comuna Șcheia, pe o porțiune de drum cu circulația în sens unic, un tânăr de 25 de ani, din municipiul Suceava, nu a adaptat viteza și nu a păstrat distanța regulamentară în mers, intrând în coliziune față spate cu autoutilitara condusă de un tânăr de 20 de ani, din aceeași localitate, pe care a proiectat-o în gardul unei societăți comerciale din zonă.
În urma accidentului, șoferul de 20 de ani a suferit leziuni ușoare, fiind transportat cu ambulanța la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

O autoutilitară a fost proiectată într-un gard de o mașină scăpată de sub control pe DN 17, la Șcheia, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
Dumitru Mihalescul - PNLPRO RomâniaUniunea Polonezilor din România
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava