Concert Pascal

Poliţiştii suceveni i-au prins în flagrant pe angajaţii unei balastiere din satul Roşcani, oraşul Lietni, în timp ce exploatau ilegal agregate minerale din albia râului Suceava. În după amiaza zile de sâmbătă, Poliţia oraşului Liteni a fost sesizată cu privire la faptul că pe albia râului Suceava, în aval de podul rutier de peste acest râu, se excavează agregate minerale cu utilaje grele aparținând unei societăţi comerciale locale.
La faţa locului s-a deplasat o echipă formată din poliţişti din cadrul Poliției orașului Liteni, ofiţeri din cadrul IPJ Suceava – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, împreună cu specialiști din cadrul SGA Suceava. Aceştia au identificat pe malul stâng al râului Suceava, în aval de podul rutier, o volă care încărca agregate minerale dintr-un depozit situat pe albia râului într-un camion. Atât utilajul, cât şi depozitul aparţineau unei societăţi comerciale din oraşul Liteni – punct lucru Roșcani. Din verificări a rezultat faptul că exploatarea se făcea fără a deține autorizație în acest sens.
În cauză a fost întocmit dosar penal privind infracțiunea de exploatarea de agregate minerale în zonele de protecţie sanitară a surselor de apă, în zonele de protecţie a albiilor, malurilor fără autorizaţia de gospodărire a apelor, dosarul urmând a fi soluționat procedural de către poliţişti din cadrul IPJ Suceava – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava