• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

O femeie de 87 de ani, din Suceava, nu s-a lăsat păcălită prin metoda „Accidentul”. Ieri după-amiază, bătrîna era singură la domiciliu și a fost sunată pe telefonul fix de către persoane necunoscute care s-au prezentat ca fiind polițiști și medici. Invocînd că nepotul ei ar fi fost implicat într-un accident rutier în urma căruia a suferit traumatisme ce impun un transplant pulmonar, iar operaţia costă în jur de 7.000 de euro, indivizii au încercat să o determine să le remită suma de bani. Deoarece femeia le-a spus că ştie despre acest mod de operare infracţional şi a refuzat să continue discuţia, autorii au întrerupt convorbirea telefonică şi nu au mai revenit. Bătrîna l-a contactat imediat pe nepotul ei şi a realizat că s-a încercat inducerea sa în eroare. Polițiștii de la Investigații Criminale continuă cercetările, sub aspectul comiterii tentativei la infracţiunea de înşelăciune.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava