MOPAN Suceava

O bătrână din municipiul Câmpulung Moldovenesc a fost înşelată cu suma de 600 de lei după ce a fost anunţat că a câştigat 10.000 de euro. În cursul zilei de vineri, în jurul orei 18:00, M. Elena, de 78 de ani, a sesizat telefonic faptul că în aceeași zi a fost înșelată de persoane necunoscute, care au anunțat-o că a câștigat un premiu de 10.000 euro din partea unei companii de telefonie ocazie cu care a achitat suma de 600 lei cu titilu de comision, însă nu a primit premiul promis.

Din cercetări a rezultat că reclamanta a fost apelată pe telefonul fix de către un bărbat care s-a recomandat a fi director al companiei de telefonie și care a anunțat-o că a câștigat un premiu de 10.000 euro deoarece este fidelă de mai muți ani cu abonament la această companie. Presupusul director a anunțat-o că în aceeași zi, un casier se va prezenta la locuința ei cu premiul, dar trebuie să achite un comision de transport în cuantum de 670 lei, sumă cu care M. Elena a fost de acord. La aceeași dată, în jurul orei 15,30-16,00, la locuința soților M., s-a prezentat un bărbat care a încasat suma de 600 lei pentru care le-a dat un înscris și le-a spus că revine în două minute deoarece merge până în stradă la mașină să aducă premiul. Acesta a ieșit dar nu a mai revenit în locuință .

Cei doi bătrâni nu au mai ieșit în stradă după presupusul casier, deoarece se deplasează foarte greu şi nu au văzut dacă suspectul avea mașină parcată în stradă.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune, în vederea identificării autorilor.

“Poliţiştii atrag încă o dată atenţia cetăţenilor să nu dea curs unor astfel de solicitări pentru a nu deveni victimele unor înşelăciuni şi să sesizeze astfel de abordări de îndată poliţiei prin apelarea 112”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava