Concert pascal
MOPAN Suceava

O bătrână din oraşul Frasin a fost înşelată cu suma de 500 de lei de o femeia care s-a dat drept fiica sa. În cursul zilei de vineri, Poliția orașului Frasin a fost sesizată de S. Maria, de 76 de ani cu privire la faptul că în data de 25 iulie 2013 a fost înșelată de către o persoană necunoscută cu suma de 500 de lei.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bătrâna a fost sunată pe telefonul fix de către o persoană care s-a prezenta ca fiind fiica sa şi care i-a spus că este internată în stare gravă la spitalul municipal Suceava, fiind victima unui accident de circulație și că are nevoie urgentă de bani și de o cartelă telefonică de reîncărcare.

Bătrâna s-a deplasat la un magazin din apropiere de unde a cumpărat o cartelă telefonică în valoare de 30 de lei, iar ulterior a fost sunată din nou de aceeași persoana care i-a precizat faptul că va trimite pe cineva să ia banii și cartela. În jurul orelor 16.00-17.00, în fața porții locuinței persoanei vătămate s-a prezentat un bărbat care a primit suma de 500 de lei şi cartela de reîncărcare.

Ulterior bărbatul a plecat cu mașina în direcția Gura Humorului, iar persoana vătămată a plecat în casă unde a sunat-o pe fiica sa dându-și seama că a fost înșelată.

În cauză s-a întocmit dosar penal față de autori necunoscuți, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava