Concert pascal
MOPAN Suceava

În timp ce conducea autoturismul pe strada Zorilor din municipiul Suceava, o femeie de 33 de ani din municipiul Suceava, a oprit pentru a acorda prioritate de trecere unei localnice de 60 de ani care traversa strada pe trecerea de pietoni marcată şi semnalizată corespunzător dar când pietonul a ajuns în partea stânga faţă a autoturismului, s-a dezechilibrat şi a căzut pe autoturism.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au identificat femeia de 60 de ani care a declarat faptul că, pe fondul unor afecţiuni medicale locomotorii mai vechi, s-a dezechilibrat și a căzut, nu are leziuni nici pretenţii şi nu doreşte să fie transportată la spital.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care, la spital i-au fost prelevate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

De asemea pietonul a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.11 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a refuzat prelevarea probelor de sânge.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

O bătrână puțin ”aghesmuită” a căzut pe capota unei mașini oprită la o trecere pentru pietoni din Suceava, 2.2 out of 10 based on 9 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.2/10 (9 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava