Concert pascal
MOPAN Suceava

O bombă de aviație din Al Doilea Război Mondial a fost găsită în apropierea Catedralei „Nașterea Domnului” din Suceava. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava, în cursul zi de marți, muncitorii care efectuau lucrări de excavație pentru căminul social ce se va construi în apropierea Catedralei „Nașterea Domnului” au descoperit un obiect metalic, asemănător unui element de muniție.


Imediat, aceștia au anunțat Poliția, care la rândul ei a solicitat sprijinul echipei pirotehnice a Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Bucovina” al județului Suceava.
ISU Suceava a informat că zona a fost securizată, iar pirotehniştii au identificat o bombă de aviație, calibrul 10 kilograme, ce datează din cel de-Al Doilea Război Mondial, echipată complet şi în stare de funcţionare.


„După ce au cercetat și au detectat în restul perimetrului lucrărilor de excavație, pirotehniştii au efectuat un instructaj cu șeful lucrărilor, cu privire la modul de comportare în cazul în care lucrătorii din subordinea sa se vor mai întâlni cu astfel de situaţii”, se arată într-un comunicat de presă al ISU Suceava. Ulterior, bomba a fost ridicată şi transportată în vederea depozitării provizorie, până la distrugerea controlată într-un poligon autorizat.

O bombă de aviație din Al Doilea Război Mondial a fost găsită în apropierea Catedralei Nașterea Domnului din Suceava, 9.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.5/10 (2 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava