• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

O casă din orașul Cajvana a luat foc de la un scurtcircuit. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, slt. Alin Găleată, joi după amiază, pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Solca, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Cajvana, au intervenit cu trei autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din acest oraș. La sosirea echipajelor ardea acoperișul locuinței, construit din lemn, cu învelitoare din azbociment, existând pericolul de propagare la întreaga construcție și la anexele gospodărești. În incendiu au ars aproximativ 70 mp din acoperișul casei, precum și articole de îmbrăcăminte și bunuri casnice depozitate în pod. De asemenea, s-a degradat tavanul locuinței pe o suprafață de 10 mp.
Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit produs la un conductor electric neizolat corespunzător față de materialele combustibile.
Din fericire nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul casei de locuit și anexele gospodărești, cu bunurile aferente.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava