MOPAN Suceava

Militarii Detașamentului de Pompieri Rădăuți, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență ale comunelor Horodnic de Sus și Horodnic de Jos, au intervenit sâmbătă la amiază cu cinci autospeciale cu apă și spumă pentru localizarea și lichidarea unui incendiu, izbucnit la o gospodărie din comuna Horodnic de Sus. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, slt. Alin Găleată, cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un trăsnet care a lovit casa.
La sosirea echipajelor ardeau anexele gospodărești și acoperișul bucătăriei de vară, cu pericol de propagare la casa de locuit și la o locuință învecinată. Incendiul a fost stins după aproape trei ore de la anunțarea lui. În incendiu au ars un depozit de furaje, un adăpost de animale și un atelier, pe o suprafață totală de aproximativ 160 mp. Au mai ars acoperișul bucătăriei de vară pe 20 mp, circa 2.500 Kg boabe de porumb și două tone de fân. De asemenea, tavanul bucătăriei s-a degradat pe o porțiune de aproximativ 10 mp. În incendiu au murit 120 de păsări de curte, o capră și doi iezi.
Alin Găleată a mai precizat că din fericire, în incendiu nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul bucătăriei de vară, locuința proprietarului și cea învecinată.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava