Concert pascal
MOPAN Suceava

Pompierii militari ai Punctului de Lucru Poiana Stampei și ai Detașamentului Vatra Dornei, cu trei autospeciale și o ambulanță SMURD B2, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Poiana Stampei, cu un buldoexcavator, au intervenit, sâmbătă, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din satul Prăleni, comuna Poiana Stampei.
Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, slt. Alin Găleată, la sosirea echipajelor ardea violent acoperișul locuinței, construit din lemn, cu învelitoare din tablă, existând pericolul de propagare la întreaga clădire, dar și la construcțiile învecinate.
De asemenea, în timpul intervenției, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical proprietarilor, o femeie și fiul acesteia, care au suferit atacuri de panică. Ulterior, femeia, în vârstă de 84 de ani, a fost transportată la unitatea spitalicească din Vatra Dornei pentru investigații suplimentare. După acordarea primului ajutor medical de către paramedici, bărbatul, în vârstă de 63 de ani, care era în stare stabilă, a refuzat transportul la spital. În incendiu au ars acoperișul casei pe 70 mp și lambriu (din lemn) exterior, pe aceeași suprafață și s-a degradat învelitoarea din tablă a acoperișului.
Flăcările au izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit produs la un conductor electric defect.
„Incendiul a fost lichidat la ora 13:00, iar datorită intervenției prompte a pompierilor, care au localizat în timp optim flăcările, s-au salvat restul casei de locuit, două camere de locuit, cu bunurile din interior și construcțiile învecinate”, a precizat Alin Găleată.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava