MOPAN Suceava

O chitară galbenă, făcută pe comandă, care a aparținut regretatului muzician Prince, va fi scoasă la licitație, la Los Angeles, cu un preț de pornire de 30,000 de dolari, de casa de licitații Heritage Auctions, informează contactmusic.com.

Chitara, care va fi scoasă la licitație pe 24 iunie 2016, a fost preferata lui Prince în anii ’80 și ’90, starul cântând la ea unele dintre cele mai celebre piese ale sale, printre care ‘Cream’ și ‘Gettt Off’.

Actualul proprietar al instrumentului musical, Richard Leece, a declarat, potrivit sursei citate: „Am fost un mare fan al lui Prince încă de când eram copil, iar această chitară a rămas lipită de mine, nu am putut să o dau, pentru că este foarte șic și interesantă.”

Chitara vine la pachet cu o scrisoare care îi atestă autenticitatea, din partea tehnicianului lui Prince Zeke Clark. Acesta a scris că instrumentul a fost rupt în timpul unui concert susținut în Franța, iar mai târziu, în 1994, a fost reparat.

Starul pop American Prince pe 21 aprilie, la vârsta de 57 de ani, în reşedinţa sa din Minnesota. Legendarul muzician, autorul hit-ului ‘Purple Rain’, a fost găsit inconștient în ascensorul studioului său muzical din complexul rezidențial Paisley Park, conform TMZ.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava