• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Trupa de teatru „FABULINUS” a Universității „Ştefan cel Mare” din Suceava prezintă spectacolul „Țara Orbilor”, o adaptare a piesei de teatru „Ţara lui Gufi” a celebrului dramaturg Matei VIŞNIEC.

Reprezentațiile vor avea loc joi, 7 februarie 2013 şi vineri, 8 februarie 2013, începând cu ora 18:00, în Auditorium-ul „Joseph Schmidt” din str. Universității nr. 13.

Evenimentul este organizat în colaborare cu Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoşani. Regia, scenografia şi coloana sonoră îi aparţin lui Ion SAPDARU.

Din distribuţie fac parte: Adrian Crăciunescul, Andreea Siran, Alexandru Stan, Ştefan Manolache, Tania Dombrov, Anna Moldovan, Maria Şutu, Alexandru Pahomi, Alexandru Huţanu, Iuliana Girigan, Mihai Cerneanu, Flavius Derscariu.

Coregrafia: Lavinia Pătraşcu.

Sunet: Marius Samson.

Lumini: Stelian Cuniţchi.

Interpretare „Mociriţa”: Maria Şutu.

Afiş: Anna Moldovan.

Coordonator: Adrian Crăciunescul.

Foto/video: Adrian Crăciunescul.

Regie tehnică: Alexandru Stan.

Asistent mişcare: Alexandru Pahomi.

Maşinişti: Mihai Cerneanu, Alexandru Huţanu.

Machiaj: Tania Dombrov.

Costume: Iuliana Girigan.

„Țara Orbilor” este o comedie spumoasă, cu muzică și dansuri, un eseu despre cine suntem noi, românii mileniului 3. Piesa de teatru este o metaforă a unui colț de rai în care oamenii privesc – dar nu văd, ascultă – dar nu aud, pipăie – dar nu simt! „Țara Orbilor” e țara în care regele Gufi a hotărât că „ochii sunt pentru lacrimi, nu pentru văzut”. Cât de greu e sa deschizi ochii ? Vino la „Țara orbilor” și deschide ochii!

Biletele se pot cumpăra de la Observatorul Astronomic al USV, str. Universităţii 13.

Prețul unui bilet este 10 lei.

Relaţii la telefon: 0749 309 691 / 0749 451 589.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava