MOPAN Suceava

O creștină din satul Pătrăuți îi mulțumește arhiepiscopului Sucevei și Rădăuților,  IPS Calinic, pentru deschiderea mănăstirii din sat arătând că ”este o adevărată oază ortodoxă de care tare aveam nevoie, căci suntem, din păcate, minoritari”.

”Maica stareță împreună cu părintele slujitor fac o treabă extraordinară, mulți consăteni care ori nu mergeau la biserică, ori mergeau la biserica din sat merg acum la mănăstire, biserica în duminici fiind plină, ceea ce înainte nu se întâmpla. Vreau să vă adresez o întrebare pe această cale, de ce nu sunt promovate cărțile scrise (pe una chiar am și citit-o și am aflat folos duhovnicesc) de părintele Paulin, de ce nu este adus în atenția tinerelor?… Așa cum au fost pr. Hrisostom Filipescu sau maica Siluana Vlad ajutați și promovați de Mitropolie. Tare m-aș bucura să aflu că și părintele Paulin sau și alții sunt ajutați de Arhiepiscopie pentru a vedea lumina tiparului din nou cărțile lor și pentru a fi promovate și răspândite. Cred că și asta ar ajuta comunitatea din satul nostru, unde tinerii ori nu mai merg la biserică, ori o părăsesc în detrimentul pseudo-bisericilor ……… Cu aleasă considerare față de sfinția voastră, Părinte Arhiepiscop, să îmi fie cu iertare îndrăzneala”, a scris femeia.

”Mă bucur că, spre deosebire de alții, ați constatat eficiența deschiderii Mănăstirii Pătrăuți. Cât despre promovarea cărților părintelui duhovnic, sfinția sa se poate adresa Sectorului Tipografie și Editură, respectiv Sectorului Colportaj bisericesc al Arhiepiscopiei”, i-a răspuns IPS Calinic.

O creștină din Pătrăuți îi mulțumește IPS Calinic pentru deschiderea mănăstirii din sat. ”Este o adevărată oază ortodoxă de care tare aveam nevoie, căci suntem, din păcate, minoritari”, 5.5 out of 10 based on 4 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (4 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava