MOPAN Suceava

Miercuri seară în timp ce conducea ansamblul format din tractor și remorcă pe strada Dimitrie Cantemir din orașul Vicovu de Sus, un localnic s-a angajat în depășirea motocicletei condusă de un localnic de 22 de ani, moment în care acesta a intrat în coliziune cu roata stânga spate a tractorului și a căzut pe partea carosabilă.

Din evenimentul rutier a rezultat rănirea tânărului de 22 de ani, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul conducătorului tractorului și de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul tânărului de 22 de ani, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate de polițiști în bazele de date, s-a constatat faptul că, tânărul de 22 de ani nu posedă permis de conducere, iar motocicleta condusă de acesta nu este înmatriculată.

De asemenea, în urma verificărilor, polițiștii au stabilit că ansamblul condus de bărbatul din orașul Vicovu de Sus are atât polița RCA expirată cât și verificarea tehnică periodică, motiv pentru care, acesta a fost sancționat contravențional, iar ca măsură complementară s-a dispus reținerea certificatelor de înmatriculare și a plăcuțelor cu numerele de înmatriculare.

În cauză s-a întocmit dosar penal  sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, “conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”, „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, și ”conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat”, ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava