MOPAN Suceava

O echipă medicală condusă de medicul urgentist Tiberius Brădăţan efectuează de peste 3 săptămâni testări gratuite de glicemie şi tensiune. De aceste analize pot beneficia atât locuitorii Sucevei, cât şi ai localităţilor din jurul municipiului reşedinţă de judeţ.

Candidatul USL pentru funcţia de senator în colegiul nr. 2 Suceava, Tiberius Brădăţan, a ţinut să precizeze că de aceste analize au beneficiat, până în prezent, peste o mie de persoane de toate vîrstele, din localităţi precum Cajvana, Todireşti, Costâna, Cacica, Pârteştii de Sus, Drăgoieşti, Măzănăeşti, Dărmăneşti, Şcheia, Bosanci, Stroieşti, Horodniceni, şi din cartierele Iţcani şi Burdujeni din Suceava. Brădăţan a precizat că în perioada următoare sunt aşteptaţi la aceste testările gratuite şi populaţia din alte localităţi ale judeţului. Tiberius Brădăţan a explicat că rezultatele analizelor sunt comunicate pe loc pacienţilor, fiind un indicator important al stării de sănătate al acestora. De precizat că în cadrul acestor acţiuni, doctorul Tiberius Brădăţan oferă consultaţii gratuite şi recomandări specializate tuturor celor care sunt depistaţi ca avînd probleme medicale. El a mai spus că pe lângă testările de glicemie şi tensiune, în fiecare locaţie vizitată se efectuează  şi consultaţii oftalmologice gratuite, în prezenţa specialiştilor ORL .

„Demersul se încadrează în cadrul proiectului „Sănătate prin Educaţie”, care presupune o mai bună informare şi instruire a populaţiei în ceea ce priveşte problemele majore de sănătate publică şi are drept scop scăderea numărului de îmbolnăviri prin prevenţie”, a declarat candidatul USL pentru funcţia de senator în colegiul nr. 2 Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava