O echipă din Suceava a ajuns pe lista de start pentru cea mai trăsnită goană pe patru (sau mai puține) roți. Adică, aceștia sunt cam cei mai șmecheri și mai țăcăniți piloți de curse urbane din țară. Marea cursă va avea loc pe 3 Septembrie, în Parcul Colina din Cluj-Napoca, începând cu ora 11:00 și are numele de Red Bull Soapbox.
Mocanita Fara Frica (MFF) este echipa din Suceava, care va reprezenta județul cu mândrie la cea mai trăznită cursă.
“Ideea mașinuței noastre s-a născut din Bucovina. Voiam să facem ceva cât mai tradițional, cât mai autentic și așa am zis să construim o mocăniță”, a spus Ciprian Tolescu, căpitanul echipei. Lui i se alătură Ionuț Gagea, Daniel Paraschiv și Valentin Turuță.
Red Bull Soapbox Race este un bal mascat al curselor auto, spun unii, un Halloween pe roți, conform altora. Noi spunem că este un Grand Prix unde șoferii amatori se urcă la volanul unor vehicule artizanale, care funcționează pe bază de curaj, gravitație și un pic de Red Bull. De fapt, cele mai importante unelte din cutia lor sunt creativitatea și bucuria competiției. Și bineînțeles, setea de viteză. Acest eveniment unic de racing nemotorizat e o provocare și pentru șoferii experimentați, și pentru amatorii care sunt în stare să deseneze și să construiască niște grozăvenii cu roți și să concureze contratimp într-o cursă la vale, căci acolo e finișul.
Avem echipe, avem valoare, nu rămâne decât să ne trecem în calendar data de 3 septembrie, ora 11:00 și să ne înarmăm cu bună dispoziție pentru că în Parcul Colina va fi distracție pe cinste.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava