• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

O elevă de clasa a III-a de la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” din Suceava a luat premiul III la cea de-a IX-a ediție a concursului „Carmen Sylva” inițiat de Muzeul Național Peleș. Eleva se numește Anastasia Hisem, are 9 ani, iar profesorul ei coordonator este Paula Șalar. Paula Șalar a informat că Anastasia a realizat trei picturi pe pânză de mari dimensiuni, iar creațiile sale au fost remarcate de juriul format din specialiști în arta plastică. Lucrările premiate vor fi expuse la Castelul Pelișor timp de o lună, începînd cu 1 iunie. Scopul proiectului Muzeului Peleș este acela de a contribui la descoperirea unor tineri talentați, care urmează cursurile unor instituții cu profil de artă, oferindu-le posibilitatea de a expune lucrările lor unui npublic larg, care vizitează Castelul Pelișor. Participanții au avut vîrste cuprinse între 7 și 29 de ani.

O elevă a Colegiului de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava a obținut premiul III la concursul „Carmen Sylva”, 5.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/10 (1 vote cast)
Cultural
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava