Concert pascal
MOPAN Suceava

O adolescentă de 17 ani, elevă la Colegiul Naţional „Petru Rareş” din Suceava, Bianca Coştiug, a cucerit juriul de la emisiunea „Românii au talent”, atât cu talentul, cât şi cu frumuseţea ei. Bianca Coştiug a prezentat juriului un bellydance tribal, iar la final a primit patru de „da” pentru a trece în etapa următoare a emisiunii. Tânăra suceveancă a intrat pe scenă cu puţine emoţii şi a impresionat juriul încă de la început, Andra exclamând atunci când a văzut-o: „Ce zâmbet, ce culoare!”. „Arată-ne că eşti foarte talentată”, i-a transmis şi Bebe Cotimanis înainte de a-şi începe dansul.
După ce şi-a prezentat dansul, care a stârnit ropote de aplauze şi aprecieri din partea juriului, atât pentru frumuseţea Biancăi, cât şi pentru talentul său, Bebe Cotimanis a ţinut să-i spună elevei din Suceava că „Măria sa Ştefan cu siguranţă a vrut să câştige războaiele cu turcii ca să facă rost de turcoaice. Foarte frumos dans”. El a fost completat de Mihaela Rădulescu, aceasta sunându-i Biancăi Coştiug că „sunt fascinată de faţa ta, atât de frumoasă”. „Cred că este primul dans, de bellydance, cel puţin din categoria asta, care îmi place cu adevărat”, a continuat Mihalea Rădulescu.

Frumuseţea tinerei din Suceava a fost apreciată şi de Andra, care a ţinut să spună că „Am mai avut fete frumoase pe scenă. Dar tu eşti şi frumoasă şi talentată. Şi ai o atitudine de învingătoare. Uite ce ai făcut cu colegii noştri. Bravo!”. Bianca Coştiug a primit sfaturi şi din partea lui Andi Moisescu, acesta spunându-i că „ai nişte ochi care curentează. Foloseşte acest atuu al tău care te diferenţiază între toate celelalte dansatoare de bellydance”. La final, eleva din Suceava a primit patru de „da” şi steaua care îi asigură prezenţa în etapa viitoare a concursului. „Steluţa aceasta reprezintă pentru mine un vis împlinit”, a declarat Bianca Coştiug.

O elevă de la „Petru Rareş” a cucerit juriul de la „Românii au talent”. Rădulescu: „sunt fascinată de faţa ta, atât de frumoasă”, 10.0 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava