Muzeul Bucovinei

O enoriașă este supărată că în albumul omagial dedicat fostului arhiepiscop a Sucevei și Rădăuților, IP Pimen, au fost puse poze cu acesta alături de dictatorul Ceaușescu. Ea îi cere explicații IPS Calinic.

„Înaltpreasfinția Voastră, în albumul omagial al Înaltpreasfințitului Pimen ați pus două imagini care ne-au lăsat fără cuvinte.

1. IPS Pimen alături de dictatorul Ceaușescu.

2. IPS Pimen alături de …, despre care vlădica spunea: «Dacă vrei să-l vezi pe diavolul, te uiți la … ».

Care este semnificația acestor imagini? (dacă binevoiți să răspundeți bineînțeles). Ați mers pe varianta că toți trei au fost comuniști?”, a întrebat enoriașa.

IPS Calinic a răspuns că pozele respective nu puteau lipsi din album și i-a sugerat enoriașei să nu vadă răul acolo unde nu este.

”Stimată doamnă! Persoanele despre care faceţi vorbire nu au putut lipsi din albumul alcătuit In Memoriam, pentru că ambele au făcut parte din istoria vieţii Părintelui Arhiepiscop. Și bine ar fi să nu vedem răul acolo unde nu este”, a răspuns IPS Calinic.

O enoriașă supărată că în albumul dedicat IPS Pimen au fost puse poze cu acesta alături de dictatorul Ceaușescu. Ea îi cere explicații IPS Calinic, 5.3 out of 10 based on 13 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.3/10 (13 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava