MOPAN Suceava

O enoriașă vrea să știe de la arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților câți oameni bolnavi de cancer a vindecat un medic rădăuțean decorat recent cu Ordinul „Sfântului Ierarh Leontie de la Rădăuți”. În acest sens i-a scris înaltului prelat. ”Câți oameni bolnavi de cancer a vindecat ….. pentru a primi diploma de merit și Ordinul „Sfântului Ierarh Leontie de la Rădăuți”? (a fi vindecat nu este egal cu a supraviețui încă un an sau doi)”, a întrebat doamna.

”Stimată doamnă, caierul vieții fiecărui om îl ține Dumnezeu. Medicii, ca instrumente ale lui Dumnezeu, nu pot face nimic altceva decât să îi ajute pe oamenii în suferință, luminați fiind de Doctorul trupurilor și al sufletelor. Or noi am evidențiat, la propunerea colaboratorilor, dragostea și preocuparea medicilor pentru slujirea omului în suferință. Nu trebuie să vă stricați sufletul și liniștea postului cu astfel de neliniști”, a răspuns IPS Calinic.

 

O enoriașă vrea să știe de la IPS Calinic câți oameni bolnavi de cancer a vindecat un medic rădăuțean decorat recent cu Ordinul „Sfântului Ierarh Leontie de la Rădăuți”, 7.5 out of 10 based on 14 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.5/10 (14 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava